Kuka Panu Mäenpää?

Kuka Panu Mäenpää?

41-vuotias punavuorelaistunut seinäjokilainen, viestintäkonsultti, Setan entinen puheenjohtaja.

Rakastan Helsinkiä – se on ollut kotini jo yli kymmenen vuoden ajan. Haluan, että jokainen saa olla osa kotikaupunkiani, omalla tyylillään. Haluan, että Helsinki tuntuu kaikille omalta.

On olemassa kolme kokonaisuutta, jolla mielestäni meidän tulee yhdessä rakentaa Helsingistä parempi paikka:

Yhteisöllisyys

Haluan, että Helsingissä viihdytään ja että kannamme huolta toisistamme. Haluan varmistaa sen, että pystymme alueellisesti ja koko kaupunkina saamaan äänemme kuuluviin ja vaikuttamaan siihen, miltä meidän kaupunginosamme näyttävät ja tuntuvat. Minulle Helsinki rakentuu eri kylistä, joissa viihdytään.

Ymmärrys

Minulle on tärkeää, että järjestämme tilaisuuksia ja tapahtumia, jossa voimme kohdata toisia helsinkiläisiä toisilta alueilta. Ymmärryksen lisääminen toisista ja toisten tavasta elää johtaa rauhalliseen ja rakentavaan rinnakkaiseloon. Tällöin voimme kaikki toteuttaa itseämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhdenvertaisuus

Jokainen meistä on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen helsinkiläinen ja minulle on tärkeää, että meitä myös kohdellaan niin. Kaikkien palveluiden tulee olla samankaltaisesti meidän kaikkien saatavilla ja haluan huolehtia, että meidän jokaisen ääni kuuluu päätöksenteossa.

Tämä kaupunki on meidän.