Jaettu sivistys on yhteinen elämys!

on

Tässä kampanjassa minulle on ollut tärkeää, että kaikki mitä me teemme, on jollain tapaa reflektio siitä, mitä minä pidän tärkeänä. Siksipä olemmekin kampanjan aikana jakaneet pääsääntöisesti kahta asiaa, jotka ovat mielestäni kaiken kulmakiviä: kirjoja ja pullaa.

Kiitos erinomaisen suomalaisen kirjastojärjestelmän, minäkin pääsin kirjojen imuun mahdollisimman pian. Pienenä poikana keskellä Pohjanmaata oli helppoa tehdä kirjallisia matkoja ympäri maailmaa, tutustuen ja oppien uusista kulttuureista ja ennen kaikkea siitä, miten me ihmiset voimme kielellä muokata maailmaa, osoittaa asioiden eri puolia ja miettiä, miten asiat voivat olla, jotta voimme työskennellä niiden tavoitteiden ja ajatusten eteen.

Siksi tässä kampanjassa olemme päättäneet jakaa ajatuksia, kirjojen muodossa. Se on myös yksi konkreettinen tapa yrittää lisätä empatiaa tilanteessa, missä keskustelut yleensä jämähtävät vastakkainasetteluihin, jossa toisen voittaminen on tärkeämpää kuin toisen näkökannan ymmärtäminen.

Jaoimme toissa lauantaina yli 300 kirjaa suoraan ihmisille käteen ja osan jätimme joukkoliikenteen pysäkeille ja puistonpenkeille mukaan otettavaksi.  Se oli totta vie mukavaa, olla kirjakuiskaajana ja samalla keskustella niistä asioista, joita Helsingissä voimme vielä kehittää.

Huomenna tehdään sama homma! Elämyksiä ja sivistystä kaikille jaossa Helsingin keskustassa iltapäivällä! Nähdään siellä ja jutellaan Helsingistä, elämästä, kaikesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s