Noloudesta hyviin kohtaamisiin – oman itsenkin kanssa!

Jäljellä on kuukausi H-hetkeen ja takana parisen kuukautta kampanjointia! Tunteiden vuoristorataa! Jatkuvaa matkailua ilon ja innostuksen ja sisäsyntyisen, suomalaisen häpeän välillä. Kerta kaikkiaan, tämä on ollut mahtavaa!

Kampanjan aloitus oli helppoa, tarvitsi vain koota ympärilleen mahtava porukka ja pallotella ajatuksia kaikessa rauhassa, kotisohvalla, kera hyvän viinin. Tehtiin suunnitelmia ja listoja, ideoitiin erilaisia kampanjatapoja, mietittiin,, että miten päästäisiin keskusteluihin mukaan ja suuren yleisön tietoon. Miten saataisiin selväksi viesti, että eteläpohjalainen junantuoma maalaistollo haluaa tehdä yhdessä helsinkiläisten kanssa tästä aina vain paremman kaupungin?

Sitten alkoi se itsensä haastaminen: ensin videolle itsestään puhuminen ja nyt sitten kaupungin kaduilla itsensä mainostaminen! Olen vuosia jo puhunut asioiden ja yhdistysten puolesta, mutta nyt tosiaan sitä pitää itseään mainostaa. Aluksi se tuntui todella haastavalta.

Viimeksi tänä aamuna asetuin Helsingin päärautatieaseman eteen jakamaan flaijeria. Ja samalla päätin toivottaa ”hyvää työpäivää” kaikille, riippumatta siitä, halusiko vastaantulija ottaa minulta palan paperia vai ei. Ja se tuntui todella hyvältä ja vastapalveluksesi siitä sain kaupunkilaisilta hymyn jos toisenkin.

Lähdin aamutuiman jälkeen kohti työpaikkaa ja huomasin pari ensimmäistä tuntia ajattelevani näitä aamuja. Ne ovat juuri sitä, miksi haluan päästä kaupunkivaltuustoon. Aamuhetket ovat kohtaamisia helsinkiläisten kesken, ne ovat katseita ja hymyjä, toteamuksia siitä, että me olemme kaikki samassa, helsinkiläisessä veneessä. Ne ovat toteamuksia siitä, että me olemme molemmat tehneet oikeat valinnat, olemme valinneet tämän kaupungin kodiksemme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s